Over ons

Menu

leerlinge studeert bij BIJdeLES studiebegeleiding Bunschoten-Spakenburg

,, Heb je je huiswerk al af?” ,, Jaaaahhhh mam, zeur niet zo, ik heb helemaal geen huiswerk vandaag” Herkenbaar? Wilt u nooit meer discussies met uw kind over het maken van huiswerk en significant betere schoolresultaten? Kies dan voor bijles en studiebegeleiding van BIJdeLES Bunschoten-Spakenburg. Vanuit onze jarenlange ervaring in het onderwijs helpen wij leerlingen om gestructureerd te studeren en vakken te doorgronden. Gemiddeld leidt dit tot (veel) hogere studieresultaten en veel uitgestoken vlaggen na de uitslag van (eind) examens. Wij helpen leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs, maar ook volwassenen die met welke vorm van studie dan ook verder willen komen.


Wij bieden bijles aan voor alle vakken en op alle niveaus. Onder andere Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Engels en M&O worden aangeboden in onze studiezaal in Bunschoten-Spakenburg. Hierbij werken wij samen met gediplomeerde docenten en kundige studenten. Bij deze lessen wordt er gericht gewerkt aan het verbeteren van de onderdelen waar uw kind moeite mee heeft. De bijlessen duren 1 uur en worden individueel gegeven. Op afspraak kunnen we bijlessen bij u thuis verzorgen.

 

Door wie wordt de bijles gegeven?

Madeleine
Madeleine is onderwijzeres en afgestudeerd op post-HBO niveau voor gespecialiseerd onderwijs.
Madeleine is studiecoach en geeft bijles in diverse vakken. Ook verzorgt ze de individuele begeleiding van basisschoolleerlingen.


Staat jouw naam straks hier? (vacature)

Ben je Havo, VWO, HBO of WO-student en blink (of blonk) je uit in minimaal drie vakken van de Havo of het VWO? Help je graag andere studenten en zoek je een leuke bijbaan?
Dan ben jij degene die wij zoeken als studiecoach! Interesse? Mail of bel ons! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kop koffie (of thee natuurlijk) en een oriënterend gesprek.M